Koophuizen zoeken

Wat zijn stapelblokken?

Geplaatst op

Het is natuurlijk handig om te weten wat stapelblokken precies zijn voordat je ze gaat gebruiken. Stapelblokken zijn blokken die meestal zijn gemaakt van hoogwaardig beton en je kunt ze gebruiken voor allerlei verschillende projecten! De mogelijkheden met stapelblokken zijn eindeloos en geven je nét die industriële uitstraling die jij zoekt. 

Mogelijkheden met stapelblokken 

We willen je graag nog een aantal voorbeelden meegeven waarvoor je stapelblokken kunt gebruiken. Als allereerst zijn stapelblokken uiterst geschikt voor het maken van bloembakken. In een tuin zijn bloemen onmisbaar! Met de stapelblokken kun je gemakkelijk een bloembak maken op de manier hoe jij het wilt. Je kunt dus bijvoorbeeld stenen laten uitsteken om een ruwer effect te krijgen, maar je kunt ze ook puntje precies op elkaar monteren! 

Het vervolg

Daarnaast kun je de stapelblokken ook goed gebruiken voor het maken van een muurtje of een tuinafscheiding. Muurtjes hebben altijd een leuk effect in de tuin. Je kunt met stapelblokken uiteraard zelf kiezen hoe hoog je de muur wilt hebben! Je kunt hem dus ook halfhoog maken waardoor je er ook op kunt zitten! Bovendien zijn de stapelblokken ook gemakkelijk te gebruiken voor het verhogen of juist verlagen van je terras. Plaats hiervoor de stapelblokken aan beide kanten van de trap! Hierdoor wordt de trap een stuk stabieler, omdat het zand onder de trapelementen door de stapelblokken niet wegspoelt. Je kunt de stapelblokken zelfs gebruiken als fundering van de trap! 

Zorg er hierbij wel voor dat je de traptreden goed op de blokken vastlijmt. Als allerlaatste voorbeeld kun je de stapelblokken ook gebruiken voor het maken van een vijver. Het fijne hiervan is, is dat je de vijver door de stapelblokken zo groot of klein kunt maken zoals je zelf wilt. Ook hierbij kun je ervoor kiezen om de blokken perfect op elkaar te monteren of juist wat ruwer op elkaar te leggen voor een dynamischer en natuurlijker effect. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van leuke tips bij het vinden van huizen.

Contactgegevens

Via info @ koophuizenzoeken .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden