Koophuizen zoeken

Een koophuis vinden met weinig kalkaanslag

Geplaatst op

In Nederland wordt de mate van kalk aangeduid door middel van zacht of hard water. Hoe zachter het water hoe minder mineralen aanwezig zijn die leiden tot kalkaanslag. Bij het zoeken van een koophuis kun je dus ook kijken hoe hard het water is in het woongebied. Vooral als je hier dagelijks last van hebt gehad kun je voortaan hard water als eis stellen in je zoektocht naar een nieuwe woning. Hard of zacht water, er is een gelukkig een manier om op alle plekken kalkaanslag te laten verdwijnen. Lees snel verder wat de oplossing tegen kalk is.

Hoe kom ik aan kalkaanslag?

Het water dat je woning binnenstroomt zit vol met mineralen. Waaronder magnesium en calcium. Zodra de mineralen met elkaar mengen zal dit zich vormen tot kalk. Het water dat oplost zal de kalkresten achterlaten, waardoor je dus kalkaanslag krijgt. Dit zie je terug op alle plekken waar water uit de watertoevoer terechtkomt. Van de douche tot verwarming en tot en met de wasmachine. Kalkaanslag is onhygiënisch en daarnaast zorgt het ervoor dat elektrische apparaten harder moeten werken en dus sneller slijten en meer energie kosten. 

Is wonen zonder kalkaanslag mogelijk?

Elke woning met een watertoevoer krijgt te maken met kalkaanslag. Gelukkig zijn er diverse manieren om de kalkaanslag te verminderen. Er zullen altijd mineralen overblijven die zorgen voor kalkaanslag, maar je kunt dit dus flink verminderen tot een mate dat het niet meer opvalt. En waar je dus ook niet meer te maken hebt van de vele nadelen van kalkaanslag. De beste oplossing voor kalkaanslag is door te investeren in een anti-kalksysteem. 

Een investering dat je altijd terugverdient

Je zult je vast afvragen of het de investering waard is. Je moet namelijk eerst een waterontharder kopen. Daarom maken we voor je de vergelijken met je vaste kosten, zoals je energielasten. Dankzij kalkaanslag in je woning kan in de winter je verwarming er flink langer over doen om op temperatuur te komen. De Amfa4000 zorgt ervoor dat kalkaanslag niet aan de binnenkant van verwarmingen gaat hechten. Dit betekent dat je verwarming sneller op temperatuur komt en dat je minder stookkosten hoeft te betalen. Op jaarbasis bespaar je dus de kosten van meerdere waterontharders op je energierekening. Daarom is de Amfa400 altijd een investering dat je terug zult verdienen dankzij de vele voordelen. Een Amfa4000 kopen doe je voordelig bij Antikalk.com.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van leuke tips bij het vinden van huizen.

Contactgegevens

Via info @ koophuizenzoeken .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden